RENOVATIE & SIERBETON

RESTAUREREN & VERJONGEN

 

 

Sta je op het punt om te renoveren of restaureren, dan zal je al snel merken dat er bij dit proces heel wat dingen komen kijken. Van de manieren waarop je huis kan worden opgetrokken, tot de personen die je hierbij kunnen helpen en de premies die je kan ontvangen. Gelukkig sta je er niet alleen voor. ARCHON begeleidt je maar al te graag bij deze uitdaging!

 

 

BINNEN

& BUITENSHUIS

 

 

Wij verzorgen uw woning zowel binnenshuis als buitenshuis. U kan bij ons terecht voor gevelrenovatie en -restauratie. Poutrels steken, uitbreken van vloeren en nieuwe beton gieten alsook muren uitbreken en opbouwen behoren tot onze specialiteiten.

 

 

OPBOUWEN

& AANBOUWEN

 

 

Een manier om ruimte in uw woning te creƫren is het plaatsen van een aanbouw of opbouw of het verbouwen van uw zolder. Belangrijk hierbij is de kennis en ervaring om de werken op een zeer veilige en professionele manier uit te voeren. Door samen met u te brainstormen over het wat en hoe van de werken, bekomen we een eindresultaat comform uw wensen en visie.

 

SIERBETON

 

Sierbeton is een algemene benaming voor drie kwaliteitsproducten waar ARCHON mee werkt. Franse steen, arduin en ijzerzandsteen zijn steensoorten waarmee u alle kanten kan uitgaan. Het zijn zeer duurzame, prachtige en onderhoudsvriendelijke producten die elke stijl kunnen benadrukken die u graag wilt bekomen met uw woning. Zowel een strakke, moderne woning als een landelijke of pastorie bouwstijl kunnen perfect aangevuld worden met onze kwalitatieve sierbetonnen.

 

Waarvoor sierbeton gebruikt kan worden:

buitenvloeren

raamomkadering

deurlijsten

balustrades

balkons

sierwerken

...

 

FRANSE STEEN

 

 

Franse of Witte Steen is onze lichte steensoort waarmee wij een standaard trap of raamomkadering omtoveren in een pareltje. Ook de aloude herenhuizen worden gerenoveerd met Franse STeen.

 

ARDUIN

 

 

Arduin, ook gekend als blauwe hardsteen is een kalksteen met een blauwgrijze kleur. Deze wordt verwerkt in onder andere keukenbladen, trappen, vensterbanken en dorpels, terrassen, ...

 

 

IJZERZANDSTEEN

 

 

Van kerken en woonhuizen tot muurtjes, de roestbruine steen is alom tegenwoordig. Het is een steensoort die voornamelijk in het Hageland wordt aangetroffen en des te meer wordt gebruikt om een huis en zijn omgeving van meer karakter en stijl te voorzien.

 

ARCHON bvba

Meerlaarstraat 67 -2430 Laakdal

Tel: 013 293611-Fax: 0495 560517

Mail : info@archon-renovatie.be

BTW number BE 0884. 362. 658

 

 

 

 

 

Call us: 0495 22 25 17

Copyright @ All Rights Reserved