AANLEG & RIOLERING

AANLEG

Oprit aanleggen

Uw oprit is de eerste oogopslag die men krijgt als men uw huis passeert. Daarnaast krijgt een oprit het dagelijks hard te verduren en moet dus tegen een stootje kunnen. Daarom is het belangrijk uw oprit door een professional te laten plaatsen. ARCHON maakt gebruik van de juiste materialen en een uiterst correcte plaatsing. De kwaliteit schuilt bij ons in elk detail.

Kasseien, klinkers, ... Welk materiaal past bij u? Wij staan u graag bij met het gepaste advies en transformeren die eerste indruk van uw woning in een pareltje.

Terras aanleggen

 

Wat is er gezelliger dan op warme zomerdagen de tafels en stoelen buiten te kunnen zetten en om te genieten van een aperitief of een heerlijk avondmaal? Of uw ligstoel in het zonnetje te kunnen zetten en met een cocktail in de hand te genieten van die heerlijke zonnestralen?

Wij bij ARCHON leggen uw droomterras aan met behulp van kwaliteitsvolle materialen, producten en machines, gehanteerd door een echte vakman. Zo bent u zeker dat uw terras een heel leven meekan!

RIOLERING

ARCHON verzorgt de heraanleg en het vernieuwen van bestaande rioleringen. Bij het aanleggen van de riolering is het belangrijk dat je hiervoor de wetgeving volgt. Een nieuwe wet die onlangs is ingegaan verplicht dat je bij een nieuwbouwwoning het afvalwater van het regenwater moet scheiden.

In de toekomst kan echter ook wie nu reeds een aangesloten riolering heeft, verplicht worden deze te scheiden van het hemelwater. Wij zorgen dan ook voor de ontkoppeling van de leidingen zodat deze correct aangesloten zijn. Wij verzorgen alle werken, van opgraven, over plaatsen van de riolering tot het dichtgooien van de grond en opnieuw netjes afwerken.

ARCHON bvba

Meerlaarstraat 67 -2430 Laakdal

Tel: 013 293611-Fax: 0495 560517

Mail : info@archon-renovatie.be

BTW number BE 0884. 362. 658

 

 

 

 

 

Call us: 0495 22 25 17

Copyright @ All Rights Reserved